Skip to content

Värmepump Stockholm

Om oss – Vi hjälper dig med värmepumpar i hela Stockholmsområdet

Vi säljer och installerar några av marknadens bästa värmepumpar i Stockholm. En av tillverkarna vi arbetar med är Vaillant, de är internationellt ledande på marknaden och har över hundra års erfarenhet av värmelösningar. Förnybara energikällor är deras ledstjärna. Vaillant levererar de tystaste luft/vattenpumparna i hela Europa och har dessutom 10 års garanti på kompressorn.

CTC är en tillverkare av värmepumpar med tydligt fokus på flexibilitet. Både enkelt och kostnadseffektivt kan man allteftersom koppla in nya enheter i stil med pool, vattentank eller andra värmekällor till samma system. Faktum är att CTC även är något av pionjärer av solvärme för värmepumpar.

Nordens största tillverkare av värmeprodukter för villor är NIBE. Deras fantastiska produkter säljs i ett femtiotal länder världen över och installeras även av oss.

ROT-avdrag på installationen

Man kan utnyttja ROT-avdraget när man anlitar oss för att installera en värmepump. Vad det innebär är att man får dra av 50 procent av arbetskostnaden. Redan på fakturan kan man göra avdraget, då slipper man ligga ute med pengarna. Skatteverket och Svenska Kyl & Värmepumpsföreningen har gemensamt tagit fram en schablon för att räkna ut arbetskostnaden vid installationer. För berg-, jord- och sjövärmepumpar räknas 35 procent av den totala kostnaden (det vill säga både inköp av pump och arbetsinsats) som arbetskostnad. Installerar man en luftvärmepump beräknas arbetskostnaden istället som 30 procent av den totala kostnaden. ROT-avdraget är kopplat till individer snarare än till bostäder. Per person kan ett avdrag på 50 000 kronor göras per år, är man två i hushållet kan man således dra av 100 000 kronor.

 

Värmepump Stockholm

Vi kan allt om Värmepumpar och erbjuder Värmepumpinstallationer i Stockholm

Ring oss för 15 minuters kostnadsfri rådgivning.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.